Badalona viurà un cap de setmana d’skate d’alta competició

  0
  288

  Les instal·lacions de l’Skate BDN acolliran els millors esportistes dels monopatins de carrer com a primera seu de la nova competició Skate Series Iberdrola que organitza la Real Federación Española de Patinaje

  Badalona serà la capital de l’Skate durant aquest proper cap de setmana. Des del divendres 31 de maig, i fins al diumenge 2 de juny, els millors skaters de la modalitat Street es trobaran a la ciutat per participar en la nova competició Skate Series Iberdrola de la Lliga Nacional
  de Skateboarding que organitza la Real Federación Española de Patinaje.
  Les Skates Series es disputaran en cinc ciutats espanyoles i Badalona serà la primera parada de la nova competició. En concret, acollirà la modalitat Street a les instal·lacions de l’Skate BDN. La segona jornada de competició de l’Skate Series es traslladarà del 7 al 9 de juny a la Nucia (Alacant), en l’especialitat de Park.

  Calendari de competició

  Divendres 31 de maig: entrenaments lliures i els entrenaments oficials masculins.

  Dissabte 1 de juny. Al matí, entrenaments oficials femenins i classificatòries masculines. A la tarda, semifinals femenines.

  Diumenge 2 de juny. Semifinals masculines. A partir de les 12 tindran lloc les finals femenines i masculines.

  L’esdeveniment comptarà també amb actuacions de música urbana, relacionada estretament amb aquesta disciplina esportiva.

  L’skateboarding és un esport que, des del seu naixement fa uns 70 anys, no ha deixat de créixer en practicants i en espectadors, tant per la seva facilitat per a la seva pràctica –només és necessita un monopatí i una plaça o carrer, com per la seva espectacularitat.

  L’skateboard ja va ser disciplina olímpica en els Jocs de Tòquio 2020 i tornarà a ser-hi a la cita d’aquest estiu als Jocs Olímpics de París 2024.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí