Balcells lidera els joves a la pista d’el Prat (75 a 84)

0
    31

29/10/2013
    El base va portar el ritme del partit, mentre que Nil Santiago, Jérez i Arqués van executar el bon joc

El Natzaret ja és líder en solitari del grup 1 de la Copa Catalunya en vèncer a la difícil pista d'el Prat per 74 a 85

L'extraordinària direcció de Balsells i l'encert de Nil Santiago, Jérez i Arqués (els 3 jugadors més joves de l'equip) van conduïr als badalonins a la 6a victòria de la temporada.

El Prat no ho va posar gens fàcil. Amb un encert inusual, els potablava van obrir un primer forat (19 a 7) que els va fer marxar 10 amunt al final del primer quart.

Al segon període, el Natzaret va agafar aire, i amb una millor defensa i sobretot amb una bona circulació per moure la defensa dels locals, va trobar forats per tornar el parcial (9 a 22 i 3 amunt a la mitja part).
    Amb el domini del rebot, Balcells havia començat el seu festival de penetracions i assistències.

A la represa el joc es va travar i es va tornar més tàctic per forçar errors i males opcions als rivals. (54 a 56).

A l'inici de l'últim quart, les bones accions de Nil Santiago, Jérez i Arqués, dirigits per Balcells, van permetre estirar la diferència amb un 0 a 12 a falta de 5 minuts (57 a 70).
    El Prat però, va treure oxigen d'on semblava que no en tenia, i de la mà dels més veterans –Carreter, Vàzquez i Boronat- va tornar a estrènyer el marcador (72 a 74).

Tot i això, mai es va posar per davant i en els últims 2 minuts, el Natzaret va jugar millor les seves opcions i va engrandir la diferència des del tir lliure.

Arqués (23 de valoració), Jérez (22), Balcells (16) i Santiago (14) van ser els més destacats.

El proper partit del Natzaret serà dissabte a les 17:30 a casa contra la Minguella.