Barea dona la victòria al Seagull al minut 90 (2-1)

0
    25
    Alberto Estébanez

Acomiadar l’any 2019 tal com ho ha fet el Seagull té una magnitud que no s’ha valorat prou. Les ‘gavines’ van assolir l’ascens a Primera Divisió B sense poder disputar la promoció d’ascens a la Liga Iberdrola. Quelcom agredolç.

Tot i això, han dit adéu a un gran any de les ‘gavines’ i amb la millor de les sensacions possibles. Diumenge a l’Estadi, el Seagull d’Ana Junyent va tancar el primer capítol de la temporada amb un triomf ple d’extasi, amb un gol al minut 90 de Clàudia Barea davant el Racing (2-1). La victòria, a més a més, suposa un extra de motivació i alegria per afrontar amb més força l’any 2020. El Seagull acumula 5 jornades sumant i torna a tenir molt a prop les primeres posicions de la taula. Tot i la victòria, el Racing es va avançar al minut 4 amb un gol de Chamorro. La reacció no va trigar a arribar i van començar a dominar el joc i l’atac.

Amb un domini absolut, la diana de l’empat va arribar després d’una jugada de la gran protagonista, Clàudia Barea, finalitzant l’acció amb una rematada de cap. Al segon temps, Barea va reaparèixer per culminar la remuntada, novament amb un cop de cap, després d’una jugada des de banda esquerra.

Amb aquest 3 punts, el Seagull és vuitè, a 7 de distància de l’Osasuna, equip que marca l’ascens a Primera Divisió. El pròxim partit serà dissabte 4 de gener (16h) davant Alavés a l’Estadi.