Barrera: “A Panko el respecten molt”

  0
  55
  barrera charly2.JPG

  07/04/2014
  L'aler verd-i-negre va reconèixer la "falta de continuïtat" en el joc, però creu que "vam jugar bé i vam tenir bons tirs per guanyar el partit"

  L'aler del FIATC Joventut, Àlex Barrera, va donar la cara després de la derrota del FIATC Joventut a la pista del Fuenlabrada per 76 a 69. 

  L'exterior verd-i-negre va reconèixer als micròfons de RàdioB que "ens ha faltat una mica de continuitat", però va considerar que l'equip va lluitar fins el final i que "hem tingut bons tirs que no van entrar, i d'haver-ho fet el resultat podria haver estat diferent". 

  El d'Esplugues no es va mossegar la llengua quan va afirmar que "a Panko el respecten molt. Hi ha coses que se les trobava per ser ell", però alhora va afegir que "és l'avantatge que de vegades tens jugant a casa".

  Per últim Barrera també va parlar del Play Off, l'objectiu de l'equip en aquest tram final de temporada. "Queden molts partits a casa. Ara hem de fer un bon joc i guanyar-los si volem estar a dalt. L'afició ho sap i segur que ens ajudarà", va concloure.

   

  ————————————–

  Avui a les 19:30 sorteig d'una samarreta ACB entre els que jugueu a #supermanager i aneu a la botiga @JordiRoigEsport del c/Guifré 219. Sort!