Barrera: “S’ha notat molt el canvi d’intensitat”

  0
  44
  DSC_0251.JPG

  08/03/2015 – L’aler ha aconseguit la seva xifra d’anotació més alta de la temporada contra el Reial Madrid, però no ha pogut completar-ho amb una victòria. 

   

  Amb 11 punts (1/2 en T2 i 3/3 en T3) i 1 rebot, Alex Barrera ha donat el rendiment ofensiu esperat contra els blancs. L’aler d’Esplugues ha estat un total de 16 minuts a pista i s’ha mostrat molt encertat de cara a cistella. Tot i el seu bon partit, el FIATC Joventut s’ha quedat a les portes de la glòria (80-81).

   

  “Hem tingut opcions. Penso que l’equip ha treballat duríssim per arribar al final amb aquesta possibilitat de guanyar”, valorava Alex Barrera després del xiulet final.

   

  Després de perdre, sempre és complicat analitzar una derrota en positiu, però la Penya s’ha d’obligar a fer-ho. “Ara és difícil veure el cantó positiu, però crec que hem de valorar el treball que s’ha fet i com hem competit”, assegurava l’aler format al planter.

   

  Segons Barrera, “és difícil un cop acabat el partit pensar en què ens ha faltat. Suposo que hauríem hagut de mantenir la diferència que teníem, tant al tercer com a l’últim quart”.

   

  L’aler del FIATC Joventut reconeixia que l’equip s’esperava que el Madrid “sortís molt fort després del descans” i lamentava que el triomf s’acabés escapant per “només dos punts”.

   

  En relació al canvi de versió mostrada pels blancs des de la primera a la segona meitat, Alex Barrera relatava com els jugadors de la Penya havien percebut la reacció madrilenya des de l’interior de la pista.

   

  “S’ha notat molt el canvi. A la segona part han augmentat la intensitat i les mans. Els contactes que es xiulaven a la primera part no s’han xiulat a la segona. I en cada atac era tota l’estona el mateix”, declarava Barrera.

   

  Quan un rival com el Madrid juga al límit, només hi ha una solució possible, segons l’exterior verd-i-negre: “T’has d’adaptar a aquesta situació i respondre amb la mateixa moneda”.

   

  En darrer terme, Alex Barrera ha valorat positivament l’aposta que Salva Maldonado ha fet durant alguns minuts de jugar amb tres grans en les posicions d’aler, aler pivot i pivot.

   

  “Crec que ha estat bona l’aposta de Suárez com a tres alt. El Madrid té a Maciulis, un aler fort que pot jugar per dins. Per tant, crec que l’Alex el podia defensar bé”, resumia el jugador d’Esplugues.