Batalla per la salvació contra l’Oriola

  0
  info2.jpg

  06/02/2013 – Torna la lliga pel Badalona entre dos caps de setmana de descans. Els de Càmara tenen l'obligació de vèncer aquesta tarda a l'Oriola per trencar la ratxa de quatre derrotes seguides

  Si el passat cap de setmana el Badalona no va jugar perquè el seu partit corresponent a la 25ª jornada l'havia jugat en la tercera data del curs, el cap de setmana vinent tampoc juga perquè li toca la setmana de descans de rigor de la lliga de 21 equips en què s'ha convertit el grup tercer degut a l'entrada en competició amb el curs ja iniciat de l'Oriola, el rival d'avui del Badalona. Un partit, el d'avui, que s'hauria d'haver jugat en la tercera jornada de lliga però que va quedar ajornat. Tot un galimaties de dates i equips, de fet. 

   

  El cas és que el duel d'avui és transcendental pel Badalona. Ho és perquè entre tant rebombori de calendari, el conjunt d'Albert Càmara podria ser el que surt pitjor parat, perquè s'ha vit en l'obligació de deixar de jugar dos caps de setmana. I donada la delicada situació classificatòria escapulada, això pot determinar que l'equip deixi de mantenir-se en zona tranquil·la per apropar-se a posicions alarmants. De moment, el cap de setmana va ser força positiu pels interessos badalonins. Una victòria aquesta tarda refredaria l'entusiasme dels perseguidors, que ja comencen a veure al Badalona com una pressa de fàcil captura.

   

  Està molt fresc el partit que van disputar Oriola i Badalona a Los Arcos, el qual va suposar la quarta derrota seguida dels betulians. Llavors l'equip va tocar fons futbolística i anímicament. El Badalona ha patit un canvi radical des de llavors, amb quatre noves incorporacions i dues baixes. El cos tècnic confia en què la nova composició de la plantilla sigui determinant en la millora de l'equip. Tots els reforços han estat convocats pel matx d'aquesta tarda. De fet, Albert Càmara ha citat a tots els futbolistes disponibles de la primera plantilla. Només Cortés i Joan Grasa, un amb angines i l'altre amb molèsties al peu, són baixa per avui.

   

  L'Oriola no serà un escull fàcil. Com ja va demostrar fa dues setmanes, els alacantins han millorat les seves prestacions en les darreres setmanes i s'han cregut capaços d'atrapar la salvació. De fet, després de vèncer a casa al Badalona han aconseguit un molt meritori empat al camp de L'Hospi. El partit entre Badalona i Oriola, que es jugarà al Camp del Centenari, donarà inici a les 16.30.