Badalona torna a ser capital del blues internacional

  0
  31
  lsc_finca_altosano

  Trenta-cinc anys després de la seva primera edició al Parc de Can Solei, el Blues & Ritmes es manté com un dels cicles musicals més ben reputats de tot l’Estat. Enguany, un doble cartell de música soul i country format per Eli Paperboy Reed i Sam Outlaw marcarà el tret de sortida del festival, que l’endemà presentarà un espectacle ideat expressament pel Blues & Ritmes en què el nord-americà Jim Lauderdale i els castellans Los Hermanos Cubero posaran en comú els seus repertoris respectius.

   

  PROGRAMACIÓ BLUES AND RITMES BADALONA

   

  El Teatre Margarida Xirgu i el Teatre Zorrilla es reparteixen les actuacions d’enguany amb un cartell que presenta una mixtura d’estils, del country americà als ritmes africans, passant per la música d’arrel hispana.

  El primer cap de setmana arrenca amb dos cartells dobles. Divendres 12 d’abril és el torn de la música soul amb el recital del cantant estatunidenc, Eli Paperboy Reed, i el seu paisà Sam Outlaw. L’endemà dissabte 13 d’abril, pren protagonisme el country, amb l’espectacle ideat expressament pel festival a partir de la col·laboració entre el músic nord-americà Jim Lauderdale i els castellans de Guadalajara, Los Hermanos Cubero.

  El segon cap de setmana, dissabte 20 d’abril, el festival s’obre a l’estil d’inspiració mexicana de la banda de Los Ángeles, La Santa Cecilia. L’endemà diumenge 21, arriben els ritmes africans de Vieux Farka Touré, fill del llegendari Ali Farka Touré que ja va actuar en el festival la dècada dels noranta. Aquest concert és a les 18 h i està concebut com a espectacle familiar, adreçat a grans i petits.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí