Bon inici de l’Infantil a la Minicopa Endesa (61-66)

0
    25

20/02/2015 – El FIATC Joventut s’ha imposat a l’Herbalife Gran Canaria i enceta amb bon peu la seva participació en el torneig.

La Minicopa és un premi que cal aprofitar. Amb aquesta mentalitat ha encarat la Penya el seu debut a territori insular. A causa del mal temps, el torneig s’ha traslladat de la Fan Zone de la Playa de las Canteras fins al CID, una de les pistes més històriques de la Lliga Endesa.

El FIATC Joventut ha dominat el marcador durant gairebé la totalitat dels 40 minuts i ha estat el just vencedor.

El primer quart ha estat de total domini verd-i-negre. L’atac de l’Herbalife no ha rutllat i la Penya ha pogut jugar al set ritme per completar deu minuts d’alt nivell (7-22).

Les pèrdues dels insulars han penalitzat molt al conjunt amfitrió, fet que ha aprofitat el FIATC Joventut per seguir dominant. L’equip de David Jimeno s’ha imposat en la lluita pel rebot, amb un Marc Oliver que s’ha destacat al descans (7 punts i 5 captures).

La Penya marxava als vestidors deu punts per sobre (28-38), sentint-se superior i castigant el mal dia en el tir exterior de l’Herbalife (0/7). A la represa, però, el partit s’ha igualat i els verd-i-negres han patit un increment de l’encert canari.

Un parcial de 25 a 18 durant el tercer quart ha permès al Granca situar-se a només tres punts a falta de deu minuts (53-56), ficant-se de ple en la lluita pel triomf.

Per sort pels interessos badalonins, el FIATC Joventut s’ha sabut sobreposar al pas endavant de l’Herbalife i ha aguantat un avantatge mínim fins al final del partit (61-66).

D’aquesta manera, la Penya enceta la Minicopa Endesa amb un bon resultat, fet que motiva a l’equip de David Jimeno per encarar la jornada de demà amb optimisme.

Els verd-i-negres matinaran per jugar contra el València (8:30h) i després s’enfrontaran al principal favorit: el Madrid (17:15h). Els dos partits es jugaran al CID.