Bruno, Musa, Indiano, Calvo, Arellano, Pi i Agus no seguiràn

  0
  23
  IMG_4941.JPG

  02/06/2017 – La resta de jugadors de la plantilla escapulada van rebre una oferta de renovació. Només Moha, Sandro, Moyano i Lao tenen garantida una temporada més.

  Els futbolistes del Badalona 2016/17 sense contracte per a la propera temporada, van conèixer les intencions del club respecte a la seva continuïtat. Excepte Moha Ezzafranni, Sandro Toscano, Ismael Moyano i Toni Lao, que ja saben que tenen assegurada una temporada més, tots els jugadors escapulats van ser assabentats de si entren, o no, en els plans de Manolo González per al curs vinent. Tot i la decepció que ha suposat no jugar les eliminatòries d'ascens, la bona actuació de l'equip ha fet que bona part del grup rebin una oferta de renovació. És el cas de Fran Grima, Sergio Maestre, Miquel Robusté, Iván Agudo, Aleix Coch, Víctor García i Iván Guzmán. Quant a Gerard Oliva, després dels 18 gols que ha marcat, és d’esperar que augmenti la seva cotització. El de Riudecanyes, en tot cas, ha rebutjat ofertes de Grècia, Xipre i Romania a l’espera de l’oferta del Badalona. Si Oliva no continués, podria ocupar el seu lloc Marcel Serramitja, que tan bones sensacions va deixar en els primers mesos del curs, abans de patir una greu lesió al genoll que no li ha permès jugar des del novembre. El de la Cellera de Ter també ha estat convidat a continuar. I pel que fa a José Miguel Morales, s’ha complert el que va dir el seu entrenador a aquest diari fa dues setmanes: "es mereix que li ofereixin la renovació i que sigui ell qui decideixi quan vol plegar". Amb 40 anys, el porter ha disputat tots els minuts de la lliga.
  Per contra, els set futbolistes que no seguiràn vestint el blau escapulat amb tota seguretat són Bruno Vinicius, Carlos Indiano, Carlos Calvo, que no han ofert el rendiment que d’ells s’esperava, a més d’Enric Pi, massa castigat per les lesions, Agus Alonso i Musa Bandeh. Aquests dos últims tornaran als seus clubs d’origen, l’Osca i el Gimnàstic de Tarragona respectivament. Els altres dos cedits, Adrià Parera i Aly Coulybaly, depenen de la decisió del Sabadell i l'Osca. El cas és que, ara per ara, la plantilla escapulada 2017/18 només compta amb Moha i Sandro, que tenen signada una temporada més, i amb Ismael Moyano i Toni Lao, que renovaran automàticament en haver jugat més de 30 partits.