Bufalà tindrà gespa nova a partir del mes de setembre

  0
  120

  El camp de futbol municipal de Bufalà tindrà gespa nova a partir de la propera temporada. L’Ajuntament ha comunicat a l’entitat badalonina que haurà de finalitzar la seva activitat esportiva a finals d’aquest mes de juny.

  Més concretament, dilluns 27 és la data en què començaran a executar-se les obres i s’allargaran durant, aproximadament, dos mesos. A partir del mes de setembre, el Municipal de Bufalà ja hauria de gaudir de nova catifa perquè la gaudeixi el CF Bufalà.

  L’Ajuntament ens ha dit que durant la primera setmana de setembre ja podríem tornar al camp. Esperem que el calendari previst es compleixi. De moment, mantindrem aquesta confiança i no tenim la previsió de buscar horaris durant la primera setmana de pretemporada”, admet el vicepresident del CF Bufalà, Edu Ríos. 

  El canvi de gespa i els problemes de filtracions a la graderia són les dues accions a desenvolupar durant la darrera setmana de juny i els mesos de  juliol, agost i setembre. Les obres als vestidors ja s’han executat durant les darreres setmanes i mesos.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí