Busquets i Parra ja són a les semifinals del Mundial (74-63)

0
    32

01/07/2016 – La U17 supera Austràlia amb un Sergi Martínez estratosfèric (29 de valoració) i avui (18:30h) es jugarà l’accés a la final davant Turquia.

La selecció espanyola U17 accelera per pujar al podi del Mundial de Saragossa. El combinat dirigit per Alejandro Martínez és a dos partits de la glòria, però ara caldrà derrotar els adversaris més temibles. Espanya accediria a les semifinals del campionat del món enduent-se un encontre realment disputat contra Austràlia, rival que no claudicaria fins al darrer parcial.

Els dos equips tindrien dificultats per agafar bones sensacions en atac, fet que explicaria el marcador del primer quart (11-9). Un triple llunyà de Pep Busquets tancaria el període inicial del matx, tot i que Austràlia sabria refer-se abans del descans (30-33).

Sens dubte, l’aparició estel·lar de Sergi Martínez seria el factor clau que li donaria a la U17 l’impuls necessari per tornar a dominar el partit. El jugador del Barça, autor de 26 punts i 9 rebots, es convertiria en el centre del joc espanyol, assistint i anotant des de tots els angles possibles.

Al límit de la possessió, Martínez empataria el partit just abans del final del tercer quart (47-47) i, tot seguit, s’encarregaria de liderar el parcial de 27 a 16 amb el qual la U17 acabaria de sentenciar la classificació per les semifinals (74-63).

Els verd-i-negres Pep Busquets (9 punts, 5 rebots i 2 recuperacions en 24 minuts) i Joel Parra (8 punts i 3 rebots en 20 minuts) continuarien gaudint de la confiança d’Alejandro Martínez. Avui, a les 18:30h, cal buscar la final derrotant a Turquia.