Camins desfà un derbi gelat (59 a 73)

0
    14

03/12/2012

L'escorta va anotar 12 punts al tercer quart per trencar un partit marcat pel fred i els errors.

17 punts de Marc Camins a la segona part van decidir el derbi comarcal contra el Natzaret disputat al pavelló dels Països Catalans.

Les baixes temperatures van marcar els primers compassos en que cap dels dos equips va poder anotar en els primers 5 minuts de joc.

David Rodriguez, que va tornar a ser més agressiu en atac aprofitant la baixa de Balcells, va inaugurar el marcador amb un triple seguit d'11 dels 12 primers punts del seu equip (12 a 9 al min 10).

L'entrada a pista de Medio i Morales va endurir el joc del Montgat que va capgirar el partit (17 a 22) aprofitant la tercera falta de Rodriguez.

Dos 2+1 del Natzaret van aturar la sangria abans de la mitja part (26 a 32).

A la represa, 12 punts gairebé seguits de Camins van obrir una escletxa que el Montgat no va tornar a perdre (33 a 49). Els de Xavi Bassas van aconseguir anul·lar el joc exterior del Natzaret, que va quedar grogui i va deixar d'anotar de 3. David Rodriguez ho intentava amb el seu 4rt triple, però 4 punts de Morales i 5 de Camins van acabar certificant el triomf.