Campanya contra la pobresa alimentaria d’infants del Centre Sant Jaume

  0
  81

  La pobresa alimentària és la pobresa que no permet una alimentació suficient, segura i saludable. Aquesta realitat és present en els infants i joves acompanyats des dels projectes del Centre Sant Jaume. L’entitat, que va inaugurar noves instal·lacions el passat octubre, impulsa ara una campanya de Nadal destinada a lluitar contra la pobresa alimentària.

  L’objectiu de la campanya és recapatar 10.000 euros per poder garantir tres sopars a la setmana durant tot un any pels 25 infants d’entre 6 i 12 anys que acudeixen al Centre Obert. La idea és transformar els hàbits alimentaris dels nens, oferint una base de dieta saludable i equilibrada. El projecte compta amb la col·laboració de l’empresa F.Roca SL i s’hi poden fer aportacions a través de la pàgina web.

  Per Nadal, el Centre Sant Jaume també ha iniciat dues campanyes més per recaptar fons i equipar la seva ludoteca i per equipar de material educatiu i de psicomotricitat l’espai de joc de les instal·lacions.

  El Centre Sant Jaume Fundació Carles Blanch realitza un acompanyament integral d’infants i joves, tant des del punt de vista individual com familiar i social. L’orientació i suport a la inserció laboral, l’educació en el lleure, les habilitats socials, l’atenció psicoterapèutica, la promoció de l’alimentació, la intervenció amb les famílies i el suport a l’escolarització són les grans àrees d’actuació realitzats pel centre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí