Can Casacuberta a l’espera de solucionar les mancances per tornar a obrir

  0

  Divendres, 20 de desembre, la biblioteca central de Badalona anunciava a les seves xarxes socials el tancament de l’equipament “per motius de seguretat”. Un tancament que ja es venia anunciant després que al passat estiu es repetís la situació no només a Casacuberta, sinó també a les biblioteques de Llefià i Sant Roc. Tot plegat a causa d’una manca de manteniment que ha portat, segons els mateixos treballadors, a una situació insostenible: extintors caducats, manca de climatització, sortides d’emergència obstruïdes…

  Una situació que porta de cap als badalonins i badalonines que porten mesos denunciant el tancament de la biblioteca per les xarxes socials, demanant solucions i  preguntant aspectes com “Què hem de fer amb els llibres en préstec que caduquen? Portar-los a les biblioteques dels altres barris?”.

  L’Ajuntament, per la seva banda, ha informat que la reparació de la climatització, que és un dels principals problemes, podria trigar mesos. Tot i això, l’alcalde Pastor ja ha anunciat per les seves xarxes socials que la biblioteca obrirà dilluns. Avui, divendres, el consistori es reunirà amb els sindicats per tal de comunicar la decisió.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí