Can Casacuberta dedica el mes de gener a ‘La Caputxeta vermella’

    0
    La Caputxeta Vermella (AJB_MITJA).jpg

    12/01/2015 – La Biblioteca Can Casacuberta va estrenar la passada setmana la mostra La caputxeta vermella, el llop ferotge i l’àngel, una exposició formada per una versió original del conte, amb guió a càrrec de Glòria Avilés i il·lustracions de Josep Buixadera Suñol.

    La Biblioteca Can Casacuberta va estrenar la passada setmana la mostra La caputxeta vermella, el llop ferotge i l’àngel, una exposició formada per una versió original del conte, amb guió a càrrec de Glòria Avilés i il·lustracions de Josep Buixadera Suñol, una caputxeta vermella feta a mà pels propis autors, i una mostra del fons de la biblioteca que conté diverses i variades versions d’aquest clàssic en les que descobrirem una altra cara del llop i algun final diferent.

    Aquesta activitat forma part del monogràfic ‘Les caputxetes’ que s’organitza a la Biblioteca Can Casacuberta durant el mes de gener. En aquest monogràfic podreu gaudir de contes, jocs, tallers i exposicions entorn el clàssic La Caputxeta vermella. Les activitats tindran lloc els diez 15, 22 i 29, a les 18h.