Can Ruti estrena un programa pioner per a població d’origen pakistanès amb obesitat

  0
  43

  L’Hospital Germans Trias ha començat aquests dies un programa pioner a l’estat espanyol per a millorar la salut cardiometabòlica d’un nombre important de persones amb obesitat originàries de Pakistan que resideixen a la regió sanitària de Barcelonès Nord i Maresme.

  A ciutats com Badalona o Santa Coloma de Gramenet -per a les quals l’Hospital Germans Trias és centre referent- viu bona part de les prop de 100.000 persones residents a Catalunya que procedeixen de països del sud d’Àsia, com Pakistan, la Índia o Bangladesh. Aquest grup de població presenta un creixement en els seus problemes de salut, com ara la diabetis mellitus, causada sobretot per la presència d’una obesitat de tipus abdominal, per determinades pràctiques alimentàries i pel sedentarisme, entre d’altres.
  .
  L’Hospital Germans Trias ha començat aquests dies un programa pioner a l’estat espanyol per a millorar la salut cardiometabòlica d’un nombre important de persones amb obesitat originàries de Pakistan que resideixen a la regió sanitària de Barcelonès Nord i Maresme. Aquest programa, dissenyat de forma especifica i adaptat a la cultura i llengua d’aquesta comunitat, té com a objectiu principal implementar i formar en hàbits de vida cardiosaludables: en aquest sentit, practicant exercici físic i seguint una alimentació saludable.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí