Can Ruti ofereix contractes a investigadors i investigadores d’Ucraïna

  0

  La guerra d’Ucraïna ha provocat el moviment migratori més gran de la història recent, i com no podia ser d’una altra manera, les diferents institucions del Campus Can Ruti  han anat impulsant iniciatives per donar suport a les persones que fugen de la guerra.

  Alguns grups de recerca que tenien vincles amb centres d’investigació ucraïnesos ja han ofert contractes a investigadores, i està previst que les iniciatives en aquest camp de la contractació continuï. Aquest moviment s’alinea dins la iniciativa ‘Science for Ucraine’ , que promou la contractació de personal científic als centres de recerca europeus.

   Aquestes investigadores que actualment treballen al campus estan coordinant-se per crear una xarxa de suport pròpia. De la mateixa manera, des de l’IGTP s’està donant informació a totes les persones que arriben en condició de refugiats.

  Finalment, des dels Amics de Can Ruti s’ha engegat una campanya de micromecenatge per poder aconseguir recursos per oferir noves contractacions, pel que us demanen que us hi pugueu sumar a la difusió. La trobareu en aquest enllaç: https://www.migranodearena.org/reto/can-ruti-with-ukraine.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí