Canillas i Franch lideren l’Ademar al derbi davant el Badalonès (73-68)

0
    23

La segona victòria badalonina de la temporada a lliga EBA va arribar aquest cap de setmana. Una bona notícia a favor de l’Ademar però que es va produir al derbi davant el Badalonès (73-68). Però siguem positius.

El conjunt de Javi Espinosa va estrenar el seu caseller de triomfs. L’legria que es va cuinar des del primer període (24-19). L’equip vermell va liderar el marcador durant tot el primer quart i un avantatge considerable d’11 punts de marge (19-8).

Tot i aquest coixí a favor de l’Ademar, el conjunt de Xavi Riera va reaccionar abans del descans i amb un 0-9 liderat per Lasunción, Pascal, Torre, Cuesta, Arnau i Pérez van capgirar el marcador (27-30).

El derbi es va mantenir igualat a la represa (58-59) i les defenses es van imposar al quart definitiu amb un desenllaç a favor dels locals.

El lideratge global de Marc Canillas, amb 18 punts i i 8 rebots, i Quim Franch, amb 16 punts, 3 rebots i 2 assistències, van ser decisius perquè l’Ademar s’emportés l’enfrontament en el primer triomf de la temporada. Els ‘dimonis’ encara no han aconseguit sumar cap victòria en les tres jornades disputades a lliga EBA.

Marc Arnau, amb 18 punts i 3 rebots, i l’incombustible Pedro Cuesta, amb 15 punts i 10 rebots, van ser protagonistes visitants.

La Penya B cau a la pròrroga

Per la seva banda, el Joventut B va caure a l’Olímpic davant el Mataró Parc Boet Maresme (54-60). En un partit força anivellat durant tots els períodes, les defenses es van imposar als atacs i la pròrroga va sentenciar l’enfrontament a favor del conjunt maresmenc.

El desencert exterior verd-i-negre (4/25 en triples) i l’actuació de David Romero per part visitant, amb 18 punts, van decidir i sentenciar l’enfrontament a favor del conjunt de Mario Lousame.

Aquest cap de setmana, l’Ademar visita la pista de l’Alpicat, el Badalonès tornarà a jugar a La Plana enfront l’Igualada i el Joventut B visitarà la pista de l’Alfindén, a terres aragoneses.