Canvi de xip

  0
  42
  IMG_20141102_131523.jpg

  5/1/2014.- El Badalonès és un dels equips que més ha reflexionat durant les vacances de Nadal. Els dimonis han de recuperar la confiança després de dos mesos molt preocupants.

   

  Van començar la temporada amb un 6-0 que els col·locava líders de grup. Però a partir d’aquí l’equip es va bloquejar sumant 6 derrotes en 7 partits i ara són vuitens.

   

  Pel seu entrenador, Xavi Grau, “evidentment la situació es preocupant per les males sensacions que ha transmès l'equip aquests últims partits”.

   

  La última derrota abans de Nadal a Terrassa per 28 punts reflexa l’actual estat d’ànim i de forma de l’equip.

   

  Per això “confiem que l'aturada nadalenca ens serveixi per tornar a posar-nos  a to físicament, i sobretot, per recuperar jugadors que actualment es mostren faltats de confiança”.

   

  L’equip també ha de recuperar la bona defensa “on hem fet una davallada espectacular i millorar els percentatges de tir”, fruit de la falta de confiança en atac.

   

  Els objectius del Badalonès han canviat després de la caiguda de l’equip i la lluita per estar a les posicions capdavanteres passa a un segon pla.

   

  Ara l’objectiu és “tornar a funcionar com a equip i recuperar les sensacions dels dos primers mesos on vam demostrar ser un bon bloc. Hem de tornar a divertir-nos jugant i recuperar la il·lusió.

   

  El canvi comença aquest dissabte a les 19h a casa, amb la visita del Valls, un rival empatat a victòries.

   

  AE BADALONÈS B

   

  Millor li està anant la temporada al filial a Segona. Només han perdut dos partits i es mantenen al podi de la classificació, però com assegura el seu tècnic Quim Solà, "conscients d'haver sumat molts partits ajustats a cara o creu".

   

  Tot i la bona temporadai la tercera posició, encara queden aspectes a millorar com "el compromís dels jugadors també als entrenaments on la intensitat ha de ser superior". En quant al joc treballar més "els aspectes defensius" per poder seguir a dalt i competir amb els equips més  potents del grup.

   

  "Hem de millorar la imatge de l'equip, que tant als partits com als entrenaments, ha de ser més competitiu".

   

  La competició torna pel Badalonès B aquest dissabte a les 17.30h amb la visita dels Lluïsos B, quart a la classificació i per tant rival directe.