Canyadó celebra l’adjudicació de les obres de la biblioteca

  0
  34
  Canyadó.jpg

  19/07/2014 – L'AV de Canyadó confia que s'acabin les obres de la biblioteca a finals d'aquest any.

  Durant aquest mes de juliol s’iniciaran les obres de la Biblioteca de Canyadó després d’anunciar que ja s’han adjudicat als baixos de l’edifici d’habitatges ubicat a la riera de Canyadó, cantonada amb el carrer d’Eduard Marquina.

   

  Per aquest motiu, des de l’Associació de Veïns de Canyadó celebren aquesta notícia i confien que s’acabin a finals d’aquest any. A més, recorden que el nom proposat per la Coordinadora d’Associacions de Veïns del Districte 1 és el del badaloní Jordi Monés i Pujol-Busquets, qui va ser pioner de la història de l’educació als Països Catalans i a Espanya i, a la vegada, fundador de la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana. Per altra banda, la coordinadora demana que una de les sales de la nova biblioteca s’anomeni Maria Rita Alsina Dalmau, en memòria a la veïna de Canyadó desapareguda i lluitadora en la defensa de la cultura i la llengua catalana.

   

  També,  l’AAVV de Canyadó demana que el dia de la seva inauguració es pugui fer una xerrada sobre Lluis Bru i Salelles, autor del mosaic de Can Domènech, de manera que aquest mosaic es col·loqui en el mateix solar on es trobava la fàbrica.