Caos de cotxes en hores puntes al centre de badalona

  1
  90

  Els carrers del centre, en especials els que estan al voltant del mercat Maignon i la rambla, estan cada vegada més plens de cotxes. En aquesta àrea de vianants no es pot aparcar i els veïns observem com hi ha vehicles estacionats durant hores. l’Associació de veïns del Centre fa sis anys que lluiten per una solució per la convivència de cotxes i persones, però afirmen que l’escenari ha empitjorat al llarg dels anys.

  La Conxita González, veïna i presidenta de l’Associació de Veïns del Centre, afirma que no tan sols obstaculitzen la zona de vianants, sinó que els vehicles causen situacions que poden tenir greus conseqüències. “Des de l’AV creiem que genera moltes situacions de perill. Ho hem denunciat, però no ens fan cas. Fa 6 mesos vam demanar una reunió amb els responsables de la mobilitat, però no ens concedeixen reunions”. Molts dels vehicles que accedeixen intenten apropar-se al màxim a la rambla. Un fet que, segons expliquen, acaba acumulant diversos en fila en períodes curts de temps. González entén que es una situació difícil de regular, però ells han col·laborat amb l’Ajuntament i res no ha canviat. “Hem fet campanyes per conscienciar que aquesta és una zona de vianants i hem repartit fulletons. També hem lliurat un llistat a tots els governs amb els senyals que s’han de modificar. “Des de l’AV demanen que es prenguin decisions per evitar episodis incòmodes pels veïns i vianants. “S’ha de regular la càrrega i la descarrega i és necessari que es sigui menys permissiu amb la gent que aparca. Al final del tram de la Riera Matamoros aparquen cotxes per anar a fer el vermut a la rambla. Si ningú multa no hi ha res a fer. La permissivitat facilita que més gent ho faci malament.”

  1 COMENTARI

  1. No hay ningun caos de coches,solo se ven furgonetas de reparto haciendo su trabajo,o quien va hacer el reparto a los comercios en la zona?

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí