Cap a la quarta consecutiva

  0
  29
  Prèvia Diari de BDN At Balears.JPG

  02/03/2018 – Després d'un mes de febrer quasi perfecte, el Badalona encetarà març rebent l'Atlètic Balears a l'Estadi, aquest diumenge a les dotze del migdia.

  Després d'un mes de febrer quasi perfecte, el Badalona encetarà març rebent l'Atlètic Balears a l'Estadi, aquest diumenge a les dotze del migdia. Els jugadors de Manolo González han sumat tretze dels últims quinze punts disputats i han esborrat totalment els dubtes que havien generat fa només un mes i mig, quan van caure a Olot per 2-0 i van quedar perillosament a prop del descens. Ara el panorama és absolutament diferent: el Badalona, que està en disposició d'encadenar la quarta victòria consecutiva, es troba molt lluny del pou.

  El rival de diumenge serà, com en les últimes tres jornades, un equip de la part baixa. No és, però, un equip construït per no baixar. Més aviat tot el contrari. De fet, la temporada passada va apartar el Badalona del play-off en l'última jornada. En tot cas, s'espera que l'Atlètic Balears, que és avant-penúltim, a sis punts de la salvació, s'esforci al màxim per tal d'aferrar-se a la possibilitat d'evitar el que, a hores d'ara, sembla inevitable.

  Sergio Maestre tornarà a la convocatòria després de complir sanció i continuaran sense poder fer-ho els lesionats Adrià Parera, Adri Rivas, Aly Coulibaly i Marcel Serramitja.