Cara i creu a València amb protagonisme de López-Aróstegui i molèsties de Ferran Bassas

0
    37
    FIBA

La selecció espanyola va superar els seus dos partits a la bombolla de València amb una victòria (Romania) i una derrota (Israel), de classificació per a l’Eurobasket de l’any 2022.
    El duel destacat d’aquesta ‘finestra FIBA’ va concloure amb una derrota del combinat nacional.

El millor encert exterior visitant va fer caure el conjunt de Sergio Scariolo al partit inaugural i amb bona actuació de Xabi López Aróstegui. El jugador verd–i-negre va ser l’internacional espanyol amb més minuts a pista (22) i el segon en anotació. Quino Colon amb 21 de valoració, va superar l’escorta basc (19 val). 13 punts i 6 rebots va ser la seva aportació davant Israel.

Ferran Bassas va tenir una actuació més limitada, amb 3 assistències i només 4 minuts a pista. El base badaloní va patir unes molèsties musculars i, per precaució, no va continuar jugant. Al partit de dilluns davant Romania (94-41) no va arribar a aparèixer a la llista.
    Davant Romania, amb victòria d’Espanya, López Arostegui va aportar 9 punts i 1 rebot en 15 minuts a pista.

A partir d’aquesta victòria, Espanya té segellada la classificació  per a l’Eurobasket de l’any 2022.

L’exverd-i-negre Nacho Llobet també el va convoca Scariolo i va sumar 1 punt i 4 rebots davant Israel i 2 punts i 1 rebot versus Romania.