Carles Duran, 2025

  0
  88
  David Grau / CJB

  Carles Duran seguirà sent l’entrenador del Club Joventut Badalona tres temporades més després d’una renovació que es tanca amb un format de 2+1.

  Durant aquestes quatre temporades al capdavant de la banqueta del primer equip, el Joventut ha aconseguit una salvació miraculosa a la Lliga Endesa, ha disputat tres Copes del Rei, dos play-offs ACB, una fase final d’Eurocup i aquest curs vol tornar a fer un no pas endavant a la Lliga Endesa i també a Europa.

  Aquestes han estat les frases més destacades de la roda de premsa de renovació: 

  Carles Duran

  Valoració

  “Estic molt content amb la renovació. Estic molt agraït al Club, al president, a Scranton, al director esportiu, a la família, que pateix les meves situacions, a l’equip de treball que m’ha ajudat, i als jugadors. Gràcies a ells el club cada any ha anat creixent més. Fa 4 anys vam venir en una situació molt fotuda i entre tots ho hem aixecat. Tenim la Penya on ens agrada als penyeros, en una situació molt bona a Europa, i molt bé a l’ACB. I sobretot, amb molta gent de la casa. És una situació difícil, però encara podem tenir més gent de la casa. Jo soc un afortunat, sé de l’exigència del Club, però tenim molts anys per fer més gran encara la Penya si podem”.

  Orgull verd-i-negre

  “Ser entrenador de la Penya té una exigència màxima perquè és un club campió d’Europa i de l’ACB. La Penya té una vitrina que molt poca gent pot dir i això comporta una gran exigència. La il·lusió i la força que m’ha donat el Club demostra que tots anem pel mateix camí. Nosaltres som una plantilla jove, i la consolidació de l’equip és mantenir el que estem fent, lluitant amb els grans, i també portant el nom de la Penya i de Badalona per tot arreu i fent-ho millor que mai”.

  Filosofia de planter

  “Quan s’ha vist la millor Penya, i parlo d’història, sempre ha destacat quan la gent de la casa ha tingut un pes important. Mai s’ha deixat de treballar amb la base aquí. Tot el contrari, perquè quan veus els jugadors ACB que s’han format a la Penya, ho diu tot. Aquest any es nota que certs jugadors han tornat amb experiència a casa, i això és positiu perquè els jugadors més joves entenguin què som i que sàpiguen que difícil és arribar i quedar-se al primer equip. Com a club és una sort que puguem tenir els jugadors que formem”.

  Pas endavant per estar entre els millors

  “No sé si el sostre és l’Eurolliga, però la nostra il·lusió és estar entre els millors. Crec a la ACB ho estem recuperant i a vegades no depèn d’un equip. Tot ha d’arribar en el seu moment i al club s’està treballant perquè quan arribi aquest moment, puguem estar preparats.

  Juana Morales

  “Estic molt content d’anunciar la renovació de Carles Duran. Es va tancar al mes de febrer, però el calendari ha fet que l’anunci s’hagi allargat. És molt evident que la renovació no es produeix per guanyar una cosa o una altra. És fruit de tot el treball fet i la idea que tenim tots del projecte”.

  Eurolliga

  “No podem amagar que la Eurolliga és un premi important que ens agradaria assolir. Encara hem de superar diverses fases més i depenem dels conjunts que disputen play-off…No veig a la Penya renunciant a disputar Eurolliga. Ara bé, hem de tocar de peus a terra i superar un intens final de temporada intens”.

   

  Jordi Martí

  “Estic molt il·lusionat perquè és una aposta molt ferma. Nosaltres teníem ganes de rematar un projecte i de fer més gran aquest cicle i amb algú de la casa. Som ADN Penya. Aquest cicle va creixent i supera les expectatives. Això no ens fa por. El balanç dels quatre anys només podem veure aspectes positius i amb gent de la casa.

  “L’equip està jugant un bàsquet atractiu, amb gent de la casa, i tot això amb un entrenador que porta un 70% de victòries. Volem més Penya, estic molt content que puguem estar tots junts, i atents que la prepararem”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí