Carles Duran signa fins al 2020

  0
  DGL_1392XARXES.jpg

  30/05/2018 – Carles Duran serà verd-i-negre fins al juny del 2020. El Divina Joventut ha renovat per dos anys el contracte del tècnic després de conduir l'equip a la permanència. 

  30/05/2018 – Carles Duran serà verd-i-negre fins al juny del 2020. El Divina Joventut ha renovat per dos anys el contracte del tècnic, que d’aquesta manera continuarà a la banqueta després de conduir l’equip a la permanència a la lliga ACB. L’acord, un cop assolida la salvació, només era qüestió de temps, ja que les dues parts ja havien expressat la seva voluntat de continuar.  El tècnic vilassarenc es va fer càrrec de la plantilla al mes de febrer i l'equip, sota les seves ordres, ha protagonitzat un espectacular tram final de lliga, guanyant vuit dels darrers 10 partits. En total, el balanç des de la seva arribada ha estat de 8 triomfs i 7 derrotes. 
  “Tenim un camí molt il·lusionant i estic molt content de seguir a casa meva i de poder seguir creixent junts, perquè crec que tenim un camí molt il·lusionant”, ha explicat el tècnic, que confía en poder bastir un projecte sòlid mantenint l’essència del club:  “Encara és molt aviat per parlar de l’equip. És important mantenir una base de la casa, però reforçat per jugadors amb experiència que ens ajudin a competir”.  
  "M’agradaria poder comptar amb gran part de la plantilla d’aquesta última etapa; com més jugadors d’aquest grup humà segueixin, millor, i en cas que no es pugui, buscar jugadors que ajudin a competir i a fer créixer els joves. Hem de mantenir sempre les senyes d’identitat del Joventut”, ha afegit Duran, que vol “un club amb il·lusió i ambició de poder créixer. Veurem quin serà aquest creixement, però tots hem d’anar més enllà de voler salvar la categoria, que és al que ara per ara aspirem.”