Carles Sagués i Àlex Mañas, primers candidats a les primàries d’ICV

  0
  sagues.jpg

  28/03/2014 – El procés de primàries d’ICV s’inicià ahir mateix; els precandidats hauran de presentar, de forma simbòlica, un total de 10 avals fins al dimarts 1 d’abril.

  ICV Badalona va aprovar dimecres la normativa per a l’elecció de cap de llista a les eleccions municipals 2015, així com la voluntat d’impulsar amb EUiA un procés obert a moviments socials, partits polítics d’esquerres i ciutadania per construir una alternativa conjunta a Badalona, seguint la proposta d’Assemblea Oberta “Ara és demà” a nivell nacional.  

   

  El procés de primàries d’ICV s’inicià ahir mateix. Els precandidats hauran de presentar, de forma simbòlica, un total de 10 avals fins al dimarts 1 d’abril. La campanya de primàries s’iniciarà el 2 d’abril i conclourà amb l’inici de les votacions, que tindran lloc els dies 10 i 11 d’abril.  

   

  Qualsevol militant d’ICV Badalona pot presentar-se com a candidat/a, i podrà ser votat/da per la militància d’ICV i per totes les persones incloses al cens d’amics i amigues d’ICV Badalona, els quals no han de pagar quota ni cap aportació simbòlica obligatòria.  

   

  Els dos primers projectes són els dels regidors d’ICV Àlex Mañas i Carles Sagués, que ja han anunciat la voluntat de recollir avals per presentar-se com a candidats.

   

  La presidenta d’ICV Badalona, Aïda Llauradó, celebra tenir dos bons candidats que vulguin encapçalar la llista del partit, i anima a tota la militància i amics i amigues a participar en aquest procés democràtic.