Carlos Herreras i Kenza Wahbi, campions de la 2a Rentrée de Badalona

  0
  51
  Rentree.jpg

  28/09/2015 – Més de 800 participants van recórrer dissabte a la nit una distància de 5 quilòmetres pels carrers de la ciutat com el passeig Marítim i la Rambla.

  Dissabte a la nit es va celebrar la segona edició de la cursa Rentrée de Badalona, que va transcórrer pel passeig Marítim, la Rambla i diversos carrers del Centre. La prova va començar puntualment a les 20 hores, i més de 800 participants van seguir el traçat de 5 quilòmetres corrent o en bicicleta, en un recorregut popular i a l'abast de tots, que va convertir la vetllada en una experiència lúdica i única, i que va suposar el tret de sortida de la temporada atlètica.

   

  El més ràpid en finalitzar el traçat va ser Carlos Herreras, que va aturar el crono en 16 minuts i 25 segons, en una disputada final amb el segon lloc per a Toni Bautista, que va acabar la prova en 16:35, mentre que Juanma García, tercer classificat amb 16:50.

   

  Pel que fa la categoria femenina, l'olímpica Kenza Wahbi es va adjudicar el triomf després d'acabar la cursa en 19:07, abans d'Inés Carazo (19:38) i Marta Martín (19:45).