Carnaval a Badalona 2024: Dates, programa d’activitats i totes les rues

  0
  1425

   

  Badalona torna un any més a celebrar el Carnaval amb diverses activitats durant el cap de setmana del dissabte 10 i diumenge 11 de febrer. Però, què en sabem del Carnaval de Badalona 2024? Ja s’ha presentat lel cartell oficial del Carnestoltes de 2024. Un any més, ha estat obra dels estudiants de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració, en aquest cas, de Noa Pedrerol Oms.

  El Carnaval de Badalona està organitzat per l’Ajuntament de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià, la Comissió de Festes de Badalona i la Comissió de Carnestoltes.

   

  42a Rua de Carnestoltes a Llefià – Dissabte 10 de febrer

  Pregó de la Reina Carnestoltes i la seva cort
  17 h / Centre Cívic Torre Mena

  Rua de Carnestoltes
  17.30 h / Inici al Centre Cívic Torre Mena

  RECORREGUT: Av. Marqués de Sant Mori, C. Pérez Galdós, Rda. Sant Antoni de Llefià, Av. Doctor Bassols, Av. Marquès de Sant Mori i Pl. Trafalgar.

  • Amb l’espectacle ‘Mediterraneus’ de Todozancos. Inspirats en l’immens mirall del mar Mediterrani, en l’art surrealista de Dalí, l’arquitectura modernista de Gaudí i la mitologia clàssica, ‘Mediterraneus’ ens presenta un espectacle en xanques de gran impacte visual.
  • I els músics ‘Always Drinking Marching Band’ i l’EMMB. Banda de carrer formada per músics, humoristes i poetes que animaran aquesta divertida rua. Un homenatge a l’esperit mediterrani de compartir la vida a les terrasses i l’aire lliure. Acompanyats de músics de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB).

   

  Ball de disfresses: Tribut FM

  19 h / Plaça de Trafalgar

  Banda de versions amb un enèrgic directe. Amb Tribut FM viurem una autèntica revetlla popular!

  Lliurament de premis

  20 h / Plaça de Trafalgar
  Lliurament dels premis a les comparses en les categories d’adults, infantil i per parella o individual. De cadascuna d’aquestes categories s’entregaran els següents premis: la més treballada, la més divertida, la més original i la més reivindicativa.

  A més, premi especial a la comparsa que el jurat consideri millor. L’entitat guanyadora es queda al llarg de l’any amb la màscara creada pel Cercle Artístic i atorgada des de l’any 1993.

  Inscripcions a la Rua a: carnaval.llefia.org, fins el 8 de febrer, on també podreu consultar com participar en el Concurs Fotogràfic de la Rua.

   

  Carnaval infantil – Diumenge 11 de febrer

  Concentració de comparses / 11 h 

  • Pl. del Bisbe Joan Carrera
  • Pl. de la Plana
  • Des de l’Escola Lola Anglada

  Inici de les Rues infantils / 11.10 h 

  Les rues finalitzen al passeig de la Rambla amb una gran festa, on les rebrà la Reina de Carnestoltes! 
  12 h / Passeig de la Rambla

  Ball de disfresses: ‘Funtastik’ de Lali BeGood
  12.30 h / Passeig de La Rambla

   

  Altres activitats

  Dissabte 10 de febrer
  Ball de Carnaval 
  22h / plaça de La Plana
  Participa al concurs de punxadiscos! Bases i inscripcions
  A càrrec de la Comissió de Festes de Badalona

  Dissabte 17 de febrer
  Enterrament de la sardina
  Parc de l’Escorxador
  A càrrec de Bèsties i Diables de la Salut

   

  Carnaval inclusiu

  • Espai reservat per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual a la plaça Trafalgar, durant el concert de Tribut FM.
  • Espai preferent per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual durant la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià, a l’avinguda Doctor Bassols cantonada amb l’avinguda Marquès de Sant Mori.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí