CDC Badalona lliura més de 750 quilos de menjar al Banc dels Aliments

  0
  41
  cdc.JPG

  30/04/2013 – La formació política va recollir els productes durant la diada de Sant Jordi a Francesc Layret i La Salut, on intercanviaven una rosa per un quilo de menjar.

  Els regidors de Convergència Democràtica de Catalunya a Badalona, Ferran Falcó i Mercè Rius, i el president del partit a la ciutat, Miquel Casulà, van lliurar ahir als representants del Banc dels Aliments de Badalona els 750 quilos de menjar recollit durant dia de Sant Jordi en el marc de l’activitat ‘Una rosa solidària’, a través de la qual la formació política lliurava una rosa a aquelles persones que portaven menjar a les paradetes de CDC al Centre i al barri de La Salut.

   

  Els membres de Convergència, acompanyats de militants i simpatitzants, han carregat a una furgoneta dels Voluntaris Badalona desenes de caixes i bosses amb centenars de paquets i ampolles de productes bàsics d’alimentació, fonamentalment arròs, llegums, oli i llet. Ahir mateix, tots aquests productes ja estan a disposició del Banc dels Aliments de la ciutat, que serà l’encarregat de repartir-los entre les famílies que més ho necessiten.

   

  “L’experiència ha estat molt positiva i enriquidora, i la iniciativa ens ha satisfet molt, a la gent de Convergència, perquè hem pogut aportar una vessant solidària a una de les jornades festives més boniques que se celebren a Catalunya”, ha explicat el president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, que ha agraït als badalonins que s’acostessin “carregats de menjar perquè volien participar en una acció solidària pensada per ajudar”.

   

  El regidor ha anunciat que, davant l’èxit de la iniciativa, Convergència Democràtica de Catalunya prepara més accions d’aquest tipus, si és possible començant ja amb les properes Festes de Maig.