Celebrada la primera jornada interclub de Batel a Badalona

  0
  IMG_4113.JPG

  04/03/2014 – L'equip juvenil masculí del Club Rem Badalona ha ralitzar el millor temps en els 2.000 metres. Durant aquest mes de març es realitzaran dues jornades més de batel. 

  El passat dissabte, 1 de març, el Port de Badalona acollia la primera jornada interclub de batel de les tres que hi haurà durant tot aquest mes de març, organitzada pel Club Natació Badalona i el Club Rem Badalona, amb el suport de Marina Badalona.

   

  En aquesta primera jornada han competit equips infantils, cadets, juvenils i sèniors dels dos clubs de la ciutat i un equip de Premià com a convidat. La regata ha estat en modalitat contra rellotge, en una distància de 1.000 metres els petits i de 2.000 metres els juvenils i sèniors. Destacar que el millor temps en els 2.000 m l’ha realitzat el juvenil masculí del Club Rem Badalona.

   

  Segons els dos clubs badalonins, “el més important d’aquesta regata és donar inici a la temporada de rem i fomentar el batel”, una embarcació de quatre vogadors i un timoner. El proper cap de setmana se celebrarà la segona jornada de rem amb batel també al port de Badalona.