Cinc jugadors de la Penya finalitzen contracte aquest curs

  0
  David Grau / CJB

  A poc més de tres mesos perquè finalitzi la temporada, la figura de Jordi Martí i la direcció tècnica del Club Joventut Badalona comença a agafar més importància en la confecció de la plantilla de la temporada 2022 – 2023.

  Encara és d’hora, però els jugadors que finalitzen contracte sí que comencen a voler saber quina serà la seva relació contractual amb l’entitat a partir del mes de juliol. Comencem amb els jugadors encara amb contracte.

  Pau Ribas (2023), Guillem Vives (2023), Simon Birgander (2023), Ferran Bassas (2023), Andrés Feliz (2023), Pep Busquets (2025) i Joel Parra (2025) són els set jugadors que, com a mínim, tenen contracte un any més de vincle a Badalona i tenen assegurada la seva continuïtat a partir de la temporada 2022 – 2023.

  D’altra banda, Vladimir BrodzianskyAnte Tomic, Albert Ventura, Brandon Paul i Derek Willi si són els cinc jugadors de la primera plantilla que finalitzen contracte amb el club verd-i-negre.

  En aquest grup, Tomic té un curs opcional més que es podria executar, i la sorprenent i positiva aportació de Brodziansky s’incorpora a aquest esglaó de referents que més estima esportiva i aportació a pista ha tingut en les darreres dues temporades.

  El cas del capità Albert Ventura encara no està decidit i té tota una petició i campanya mediàtica de l’afició més que evident i activa. El club no desmenteix ni tampoc confirma que se’l vulgui renovar, però tampoc que la seva relació sentimental continuarà un any més a Badalona.

  Els dos darrers jugadors són els casos de Paul i Willis. La segona etapa de l’escorta comença a brillar i ser de mica en mica aquell referent que va ser en el seu primer cicle. Willis ha aixecat a més d’un aficionat del seu seient amb les seves actuacions i explosivitat. La part econòmica serà decisiva per a dos jugadors que ocupen una de les places d’extracomunitaris.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí