Cinquena victòria consecutiva (0-1)

0
    31
    DSC09879.JPG

El Seagull segueix sumant de tres en tres. Per cinquena jornada consecutiva, el conjunt de Jordi Ferrón tradueix els 90 minuts en victòria després de superar el Pardinyes per la mínima a domicili (0-1).

El gran estat de forma de les 'gavines' es tornar a confirmar per cinquena setmana seguida -sisena si tenim en compte l'aturada per seleccions-. A més a més, les badalonines mantene la porteria a zero per segona jornada consecutiva i confirmen el seu gran estat tant en atac com en defensa. De fet, dels 6 gols encaixats, únicament han rebut 2 a les darreres sis jornades.

El partit jugat a Lleida ha acabat amb una victòria per la mínima gràcies a la diana de Sara Navarro, al minut 37, després de rebre una bona centrada. La potencia i el joc físic del Seagull ha estat una de les claus d'un partit complicat.

Les gavines han patit la forta pressió del Pardinyes al segon temps i aquesta por psicològica de guanyar únicament per un únic gol. Tot i això, la victòria viatja cap a Badalona abans d'un petit 'Tourmalet' de dues jornades davant AEM I Collerense, dos rivals directe a la part alta de la taula.