CiU Badalona celebra el sopar popular de la diada amb Jordi Pujol

    0

    10/09/2012 – Convergència celebra la 10a edició del sopar popular en commemoració de la Diada Nacional al barri de Casagemes, cita que reuneix prop de 800 persones.

    Convergència i Unió de Badalona celebrarà aquesta nit la 10ª edició del sopar popular en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. L’expresident de la Generalitat i president d’honor de CiU, Jordi Pujol, assistirà aquest dilluns, com a convidat especial, a l’esdeveniment que acollirà la plaça del Sol del barri de Casagemes. Aquesta s’ha convertit ja en una cita tradicional que reuneix prop de 800 persones, entre militants, simpatitzants i veïns, que porten menjar per sopar i gaudir de la nit amb l’actuació d’un grup d’havaneres, enguany, el grup Mar Endins.

     

    El líder convergent badaloní, Ferran Falcó, assegura que la de demà serà una de les diades “més importants de la història recent” de Catalunya degut a la situació política. “Badalona no és aliena a aquest moment històric”, afirma, motiu pel qual convida als ciutadans a participar dels actes cívics i institucionals, inclosa la manifestació convocada a Barcelona, on assistirà bona part del teixit de CiU de Badalona.