CiU critica el PP per la falta d’informació de les subvencions als autònoms locals

  0
  38

  11/01/2014 – Els nacionalistes expliquen que l’Ajuntament  “només ha aprovat quatre ajudes, per un import de 362 euros" de les subvencions de fins al 50% de l’impost de vehicles.

  El passat mes de desembre van entrar en vigor les subvencions de fins al 50% de l’impost de vehicles per als autònoms badalonins i el grup de CiU critica que el govern municipal no està informant com cal als interessats. Els nacionalistes expliquen que l’Ajuntament “només ha aprovat quatre ajudes, per un import de 362 euros, i està pendent de resoldre únicament nou peticions més, per uns 719 euros”, quan el pressupost anual per a aquesta mesura és d’un màxim de 100.000 euros.

   

  El líder nacionalista, Ferran Falcó, denuncia que “el govern del PP no vol informar sobre aquesta subvenció”, ja sigui per “mandra” o perquè no “se sàpiga que és una proposta de CiU”. En aquest sentit, considera que “s’hauria d’haver enviat una carta” als autònoms propietaris de vehicles i reclama que així sigui en el proper mes. “La voluntat de recaptar no pot prevaldre sobre l’obligació d’informar els ciutadans”, sentencia Falcó.

   

  Fonts municipals han indicat que, per informar d’aquesta subvenció, s’han “seguit els procediments habituals”.