CiU no veu “sensata” la dimensió del projecte de renovació del Mercat Maignon

  0
  14
  IMG_5082.JPG

  29/04/2014 – El president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, ha instat el govern de Badalona a replantejar el projecte de remodelació del Mercat Maignon.

  El president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, ha instat el govern de Badalona a replantejar el projecte de remodelació del Mercat Maignon. El líder de CiU considera que “l’actual dimensió del projecte no és sensata”, perquè, amb un pressupost de quatre milions d’euros, preveu dividir el recinte en una plantes baixa on hi hagi les parades i una planta superior, en un forjat, on s’ubiquin espais de restauració, tal i com va explicar aquest diari en un dels seus darrers reportatges.

   

  Falcó opina, després d’haver parlat amb paradistes i comerciants de l’entorn, que “no hi ha demanada per a aquesta oferta de restauració, perquè al migdia i a la nit no serà atractiu entrar en un recinte on totes les parades estaran tancades”. El regidor ha proposat reservar un espai per a restauració a la planta baixa, al costat dels paradistes, amb la qual cosa, a més de passar de quatre milions de cost a uns dos, s’aconseguiria un model de serveis de restauració que complementi l’oferta comercial del mercat i la faci més atractiva durant les hores d’obertura de les parades. A més a més, Falcó considera que “si amb aquests canvis es poden estalviar uns dos milions d’euros, l’organisme estatal MERCASA, que amb l’Ajuntament impulsa la reforma, els podria destinar al Mercat Torner, que en els darrers temps està patint una significativa pèrdua d’atractiu comercial”.

   

  Finalment, el líder de CiU ha recordat al govern que els paradistes del Mercat Maignon han presentat al·legacions al projecte, i ha demanat que s’estudiïn molt detingudament i es tinguin en compte, “perquè estan carregades de la sensatesa que falta a l’actual projecte de remodelació”.