CiU presenta els seus actes de campanya electoral al Barcelonès Nord

  0
  59
  IMG_3113.JPG

  08/11/2012 – L'acte central tindrà lloc el 17 de novembre, amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas; consellers, membres i representants de la federació pasaran per Badalona, Santa Coloma o Sant Adrià durant els propers dies.

  Convergència i Unió va presentar ahir la seva campanya electoral al Barcelonès Nord amb la presència dels representants de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, amb Ferran Falcó al capdavant com a número 21 a les llistes electorals de la federació de cara al proper 25 de novembre. Diversos consellers de la Generalitat, membres i representants del partit i Jordi Pujol passaran per les tres localitats en algun punt de la campanya. L’acte central se celebrarà a Badalona el proper dia 17 amb la presència del president Artur Mas.

   

  El líder badaloní convergent, Ferran Falcó, espera revalidar els resultats que van donar CiU com a força més votada de Badalona el passat 2010, i igualar o millorar els “bons resultats” aconseguits als municipis colomenc i adrianenc. Falcó va deixar ahir ben clar que la campanya emfatitzarà molt la lluita per Catalunya i pel dret a decidir dels catalans i catalanes. Tanmateix, assegura que Convergència també encara la campanya amb els avenços que els diferents representants han aconseguit al Barcelonès Nord, escoles, CAPs, equipaments i inversions en ocupació, tot i les retallades pressupostàries i econòmiques: “Amb res s’ha fet molt i s’han mantingut moltes coses”.

   

  De la mateixa forma, Falcó argumentà que no pensen obviar la dolenta conjuntura econòmica ni utilitzar la independència com una cortina de fum: “La consulta de l’estat propi és el revulsiu a aquesta situació i davant la incomprensió de l’Estat; el que fem és posar una altra peça sobre el tauler”.