Col·laboració amb La Marató de TV3

  0
  camp_del_centenari.jpg

  08/11/2012 – El CF Badalona ha cedit les instal·lacions del Camp del Centenari perquè s'hi rodés en ell bona part de l'espot de sensibilització d'enguany del veterà programa de Televisió de Catalunya

  La productora Albiñana Films ha fet pública una nota de premsa en què ha volgut donar les gràcies al CF Badalona per les facilitats donades perquè es poguessin rodar al Camp del Centenari moltes de les escenes que conformaran l'espot de sensibilització de La Marató de TV3 d'aquest any. El programa, que versarà aquesta vegada sobre el càncer, acostuma a ser any rere any un referent en altruisme i sensibilització. L'entitat badalonina no va posar cap mena de pegues a les peticions de la productora i va cedir les instal·lacions sense pretendre cap mena de contraprestació; i per això Albiñana Films ha volgut agrair públicament el comportament del club. Per a la realització de l'anunci hi van participar actors i proveïdors que van donar-se cita al Camp del Centenari i que, com el Badalona, van accedir a participar de manera totalment desinteressada. Així doncs, de manera indirecta el Badalona i el seu estadi seran un dels protagonistes de La Marató de Televisió de Catalunya d'enguany.

   

  TORNADA ALS ENTRENAMENTS

  D'altra banda, el primer equip betulià va entrenar ahir amb total normalitat després que el cos tècnic donés als futbolistes dos dies de descans. Després de vèncer al Yeclano a domicili, els jugadors van poder tenir dilluns i dimarts per a recuperar forces. Els tocats es van exercitar amb la resta de companys. Xavi Muñoz i Bayón ho van fer al mateix ritme, sense aparents dificultats. En canvi, Javi Moreno va fer-ho amb menor intensitat, ja que encara no està del tot recuperat dels seus problemes físics.