Nacho Llovet: “Queda molt de marge per millorar”

  0
  nacho.JPG

  08/11/2012

  El pivot verd-i-negre considera que "sempre hi ha coses a millorar" i posa l'exemple de la defensa del bloc directe "que ens va fer molt de mal a Fuenlabrada"

  Malgrat el Fiatc Joventut ja porta 4 victòries, els nous s'han integrat bé i l'equip fa un joc ràpid i vistós, encara hi ha "molt de marge per la millora".

  Així ho entén Nacho Llovet, un dels pilars del vestidor, que creu que "sempre hi ha coses a millorar".

   

  El pivot verd-i-negre ha posat com a exemple "la defensa del bloc directe, que ens va fer molt de mal a Fuenlabrada". L'equip també va patir els minuts que el rival va estar en zona però per Llovet, en la mateixa línia que Maldonado després del partit, "ho anirem treballant les properes setmanes i segur que ho millorarem".

  Pel jugador de Sant Cugat el més important és que "l'actitud i la disposició per treballar és bona i segur que anirem millorant aquests detalls".

   

  Diumenge la Penya rep el Blancos de Rueda Valladolid, un equip que va perdre 5 dels 6 partits que va jugar a la pretemporada i que a falta d'una setmana per començar la lliga encara no havia completat la plantilla. Per Llovet, és un equip que "es veu que no està acabat de fer" però afegeix que "des que han començat la temporada estan rendint a un nivell molt alt i serà un rival molt dur".

   

  Per últim el pivot ha explicat que "cada cop em trobo millor de la meva tendinitis al genoll i estic content perquè estic gaudint de més minuts".