Comença als jutjats la disputa entre la hermandad rociera la Esperanza i l’Ajuntament

  0

  11/01/2013 – El tinent d'alcalde Miguel Jurado ha estat el primer en declarar, ahir, en qualitat d'imputat; l'entitat rociera el va denunciar per violació de domicili.

  L'enfrontament judicial entre la hermandad rociera la Esperanza i el govern municipal va donar ahir tret de sortida als jutjats de Badalona. Pràcticament tres mesos després que l'entitat rociera denunciés diferents regidors municipals per haver entrat al seu local sense els permisos adients, el primer cridat a testificar com a imputat va ser el tinent d'alcalde Miguel Jurado.

  Jurado, denunciat particularment per vulneració de domicili, va explicar la seva versió dels fets. Tal i com ja va esclarir el moment en que va esclatar el 'cas', l'edil relata que es van dirigir a la seu de la hermandad perquè es pensaven que ja estava buida, degut a que l'associació havia estat avisada amb temps d'antelació. En obrir i veure que no era així i que encara hi havia objectes i béns dintre, afirmà ahir, van tornar a tancar.

  També van declarar ahir, en qualitat de testimonis, el cap de la Guàrdia Urbana i l'exregidor 'popular' David Gómez, entre 'altres.

  Llegeix aquí l'encreuament de denúncies entre la hermandad de la Esperanza i l'Ajuntament de Badalona.