Comença la reparació del sistema de climatització de Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia

  0

  El passat divendres 5 de juny van començar les obres per reparar el sistema de climatització de la biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia de Badalona. L’actuació servirà per solucionar les mancances en la regulació de les temperatures que pateixen aquests equipaments després d’anys de funcionament. Aquests problemes de climatització han ocasionat que les instal·lacions no hagin pogut funcionar amb normalitat en els darrers mesos i que els treballadors i els usuaris hagin patit temperatures extremes, tant de calor com de fred.

  Les actuacions en aquests equipaments estan sent executades per l’empresa General Facilities S.L., tenen un pressupost de 56.574,70 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos. Aquest termini podria ampliar-se un mes sempre que les condicions de l’actuació ho justifiquin.

  Amb aquesta intervenció s’obtindrà el correcte funcionament del sistema de climatització de la Biblioteca Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia, que implicarà la consecució d’una òptima eficiència energètica i l’assoliment, en conseqüència, del clima de confort necessari per al funcionament d’aquests equipaments i el benestar dels treballadors i usuaris.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí