Comença un mes d’obres i afectacions per tota Badalona

  0

  Arriba agost i també arriben les vacances d’estiu per a la majoria de badalonins i badalonines. Això significa un descens en la circulació per la ciutat i, per tant, l’aprofitament d’aquest fet per dur a terme diferents projectes, a més de talls en el trànsit i actuacions que es mantindran actives durant tot l’estiu. Les reparacions en paviments i claveguerams estaran també a l’ordre del dia.

  Com ja hem pogut veure durant aquestes setmanes, la connexió entre les subestacions elèctriques de Canyet i Guixeres continuarà les seves reformes que ja van començar el mes de juliol. De la mateixa manera, la remodelació del carrer del Molí de la Torre per millorar la mobilitat en aquest tram de carrer es continuarà tirant endavant, com també la reordenació del parc de Lloreda, la reforma de la Plaça Trafalgar i la urbanització de la parcel·la antiga de la fàbrica Jumberca.

  Noves afectacions

  Per altra banda, també donaran començament noves obres durant aquest mes d’agost:

  • Neteja i acondicionament de la masia de Ca l’Andal: va començar fa només unes setmanes i es preveu que estigui acaba al mes de novembre, mitjançant una neteja tant exterior com interior de la masia i el seu entorn.
  • Construcció de dos edificis d’habitatges a la Plaça Jordi Dauder: amb la previsió de la finalització a la primavera del 2021 amb el resultat de 80 pisos en lloguer i 56 en venda.
  • Reforç de les línies de mitja tensió de la companyia Endesa: es realitzaran a Anselm Clavé i tindran conseqüències en el trànsit, a més de l’anul·lació de la parada d’autobús d’aquest carrer del 5 al 9 d’agost.

  Un mes d’agost mogut, sens dubte, però que servirà per tornar a la realitat al setembre amb una millora de l’espai urbà de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí