Comencen les actuacions prèvies a les obres del lateral de la C-31

  0
  Autopista C31.JPG

  29/05/2017 – S'han de fer les prospeccions per a les afectacions dels serveis de subministrament; es prohibirà l'estacionament en alguns espais.

  Des d'aquest dilluns s'estan portant a terme diverses actuacions a l’espai públic prèvies a l’execució de les obres de construcció del lateral de la C-31 entre l’avinguda del President Companys i el carrer Coll i Pujol.

   

  Per tal de coordinar les afectacions i desviaments dels serveis de subministrament (llum, aigua, gas, telecomunicacions, etc.) s’iniciaran els treball de cales de localització de les canalitzacions afectades per les obres. Aquests treballs es faran a les voreres, intentant garantir que no afectin la circulació de les persones. En aquesta fase de prospeccions tampoc s’afectarà el trànsit de vehicles.

   

  Prohibicions d’estacionament de vehicles en superfície

  Com a conseqüència dels treballs de cales es prohibirà l’estacionament de vehicles entre el 29 de maig i l’11 de juny a tres zones concretes: davant de l’Institut de la Pineda, entre l’autopista i el carrer de l’Abat Escarré; davant de la masia de Ca l’Andal, a l’espai que hi ha entre l’edifici i el carrer Jacint Verdaguer, així com a l’illa que es forma en la intersecció entre l’avinguda d’en Martí Pujol i el carrer Jacint Verdaguer tocant el pont per sota de l’autopista C-31; i al costat de l’antiga Focus, al carrer de Jaume Passarell i també a l’espai situat a tocar de l’autopista entre el carrer Nova Cançó i el carrer del Molí de la Torre.