Comencen les obres de renovació de l’escola bressol Nero Nas a Llefià

  0
  nerunas.JPG

  25/10/2012 – El centre escolar es construeix en un solar de quasi 1.500 metres i tindrà una superfície de 300 metres quadrats en una sola planta; costarà 2 milions d'euros i acollirà 107 nens i nenes.

  Aquest mes d’octubre han començat les obres de l’escola bressol municipal Nero Nas, ubicada al carrer de Londres, 12-18 del barri de Llefià. Està previst que els treballs de construcció, amb un pressupost de 1.938.181 euros i a càrrec de la societat municipal Engestur, estiguin acabats el mes d’agost de l’any vinent.

   

  El solar on s’aixecarà la nova escola bressol es troba delimitat pels carrers de Londres, Berlín, Àsia i l’escola Baldiri Reixac. L’accés principal serà pel carrer de Londres, on s’eixamplarà la vorera. El terreny té una superfície de 1.491 metres quadrats i és de forma trapezoidal.

   

  Fins al curs passat en aquest mateix solar hi funcionava l’antiga escola bressol Nero Nas, que ara serà reemplaçada per un nou edifici que tindrà més superfície construïda. Mentre durin les obres de construcció del nou centre escolar, l’activitat de l’actual escola bressol, amb 41 alumnes, es desenvolupa en un mòdul situat a la carretera antiga de València, número 63.

   

  La nova escola bressol Nero Nas es planteja com un edifici en una sola planta que organitzarà els seus espais al voltant d’un pati central, amb una superfície de 300 metres quadrats i que permetrà l’entrada de llum natural. La seva capacitat serà de 107 infants, 66 més que a l’actualitat. Els alumnes estaran repartits en 7 aules, una per infants de 0-1 anys, tres aules per a infants de 1-2 anys, i tres aules per a infants de 2-3 anys.