Comencen les obres d’enderrocament a l’interior de l’històric Mercat Maignon

  0
  51
  maignon obres.jpg

  22/04/2015 – Aquest és el pas previ necessari per poder iniciar, més endavant, una profunda transformació de les seves instal·lacions.

  Les obres per enderrocar les parades situades a l’interior del Mercat Municipal Maignon de Badalona ja han donat el tret de sortida. Aquest és el pas previ necessari per poder iniciar, més endavant, una profunda transformació de les seves instal·lacions. El projecte de remodelació de l’històric Mercat Maignon, conegut també com la plaça Vella, preveu la reforma total de l’interior de l’edifici per ubicar-hi les 24 parades actuals a la planta baixa i la creació d’una planta superior en forjat destinada a la degustació, així com la rehabilitació de l’exterior on també se situaran punts de venda. La previsió és que els treballs per enderrocar les parades i serveis interiors de l’edifici antic del Mercat Maignon durin tres setmanes, aproximadament.

   

  Recordem que el Ple de l’Ajuntament va aprovar a finals de febrer l’expedient de contractació, els plecs de prescripcions tècniques i els de clàusules administratives particulars per a la concessió, reforma i explotació del Mercat Maignon. Les obres suposen una inversió de més de 4 milions d’euros, 1,4 milions dels quals seràn aportats pels concessionaris, en base als convenis signats amb l’Ajuntament l’any 2010.