Comencen les obres nocturnes al dipòsit pluvial de l’Estrella

  0

  08/04/2013 – Durant unes quatre setmanes, es realitzaran treballs des de les 6 de la tarda fins les 2 de la matinada que podran causar molèsties per sorolls ambientals.

  L’Ajuntament de Badalona farà, a partir d’avui, treballs nocturns en les obres de construcció del dipòsit regulador d’aigües pluvials de l’Estrella. Aquestes actuacions es duran a terme a l’interior del dipòsit entre les 18 hores i les 2 de la matinada, per la qual cosa poden provocar algunes molèsties als veïns per sorolls ambientals, principalment a la zona del carrer del Torrent de la Batllòria.

   

  Per intentar minimitzar les molèsties, es procurarà executar els treballs més propers al carrer del Torrent de la Batllòria abans de les 23 hores. Es preveu que aquestes actuacions tinguin una durada de 4 setmanes.

   

  L’Ajuntament de Badalona lamenta les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar i agraeix la comprensió del veïnat i comerciants més directament afectats.

   

  El dipòsit regulador de l’Estrella, cofinançat amb Fons de Cohesió de la Unió Europea, té com a objectius centrals evitar les inundacions per aigües pluvials i reduir l’impacte mediambiental dels abocaments del clavegueram al mar quan plou.