Concentració de Som Escola a favor de la immersió lingüística

  0
  10
  IMG_1612.jpg
  Més d’un centenar de badalonins es van aplegar dimecres a la tarda a la Plaça de la Vila per sumar-se a la concentració convocada per Som Escola i així defensar el model educatiu d’escola catalana, democràtica i cohesionadora. Des de la Plataforma Badalona es Mou asseguren que caldria parlar d’inversió i no d’immersió en el sector educatiu. També afirmen que s’hauria de reforçar l’ampli consens i el compromís amb la immersió lingüística com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats. Els organitzadors es lamenten que a dia d’avui encara s’hagin de fer aquestes concentracions, ja que defensen que, aquest model va ser implantat fa 40 anys i sempre ha donat bons resultats.
  Des de Som Escola fan una crida perquè el conjunt de la societat faci seu aquest patrimoni que és el model educatiu català, i que es comprometi a consolidar-lo, a protegir-lo i contribuir a la seva millora.

  També a Santa Coloma de Gramenet les alcaldesses Dolors Sabater, Núria Parlón o Ada Colau van voler expressar que el model educatiu català és un model d’èxit lingüístic i de cohesió social. L’alcaldessa de Badalona, va denunciar el moment d’amenaça, que considera es viu en aquest moment, i que atempta contra la democràcia. Va assegurar que no es pot permetre la supressió del model públic d’escola catalana.