Concert del Conservatori Professional i el Cor Aurica a l’església Sant Josep

  0
  cantata sant josep ok.png

  14/01/2015 – L’església de Sant Josep acull aquest proper dissabte, 17 de gener, una nova Cantata Solidària de Bach, a càrrec del conjunt instrumental del Conservatori Professional de Música de Badalona i amb la participació i col·laboració del Cor Aurica.

  L’església de Sant Josep acull aquest proper dissabte, 17 de gener, una nova Cantata Solidària de Bach, a càrrec del conjunt instrumental del Conservatori Professional de Música de Badalona i amb la participació i col·laboració del Cor Aurica, dirigit per Aleix Oliveras. L’entrada és lliure i les aportacions voluntàries aniran destinades a les obres d’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda dels accessos als locals parroquials.

   

  Participaran Joan Orpella i Carlota Novell als violins; Víctor Mateo a la viola; Alba Haro al violoncel; Montserra López i Almudena Jambrina als oboès i Xavier Pardo a l’orgue. Tanmateix, es comptarà amb les veus de la soprano Alexandrina Polo, la mezzo Neus Pi, el tenor Marçal Subirà i el baríton Alejandro Llamas. Tot plegat dirigit per Jordi Montoliu.