Condemnat a 17 anys per matar una dona i enterrar-la en un descampat de Montigalà

  0
  49
  sospitos_1.jpg

  15/02/2016 – L'agressor vivia de lloguer al pis de la dona, el seu marit i els fills de la família.

  L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó l’home que va matar una dona de Santa Coloma de Gramenet,de 37 anys, a la que va enterrar prop de la zona muntanyosa de Montigalà. La víctima havia rellogat una habitació a l’agressor al seu pis, on ella vivia amb el seu home i els seus fills.

   

  Els fets es remunten al 7 de febrer de 2014, quan la dona es trobava al complex comercial de Montigalà. L’assassí la va trucar i ella va deixar els nens a càrrec del germà gran jugant en un parc. Quan tots dos es van trobar, el condemnat va colpejar la veïna de Santa Coloma i la va estrangular. Poc després, va enterrar el seu cadàver y va tornar al pis de la família, des d’on el marit de la víctima va denunciar la desaparició de la dona.

   

  El cos no va ser trobat fins al mes d’abril, en avançat estat de descomposició. Durant la instrucció, els mesos previs a la troballa del cos, es va poder veure la policia recorrent alguns carrers de Montigalà i Fondo amb l’home detingut per reconstruir els fets.