Contra el València Mestalla, amb la necessitat de puntuar

  0
  54
  previamestallauno.jpg

  19/01/2013 – Després d'encadenar dues derrotes, el Badalona intentarà demà al Camp del Centenari aconseguir la primera victòria del 2013

  Havent passat ja el tram més inaccessible i compromès del calendari, el Badalona torna demà a tenir un nou rival del País Valencià. Després que tres conjunts de la regió veïna causessin una lleugera interrupció en l'ascensió classificatòria escapulada, ara el València Mestalla sembla un rival aparentment propici per trencar una ratxa parcialment negativa de resultats d'un Badalona que no coneix la victòria des de principis del mes de desembre, quan es va vèncer a domicili al Llagostera. L'empat a casa contra l'Olímpic i les derrotes en els desplaçaments als camps de l'Huracán i l'Alcoià eren resultats fàcils de preveure i, per això, no cal dramatitzar. Però alhora, les dues següents jornades donen un respir al Badalona en forma de dos contraris inconstants i dubitatius. El València Mestalla i l'Oriola seran les dues properes proves badalonines.

   

  La de demà diumenge (12.00, Camp del Centenari) serà una prova trampa. Si ben és cert que els valencianistes estan per sota del Badalona en la classificació -són catorzens- i que la seva irregularitat els ha tingut gran part del que va de curs situats en zona vermella, el cert és que darrerament el filial del València ha pogut aixecar el vol i ha començat a treure resultats positius de manera molt assídua. I és que després d'haver encadenat vuit partits sense perdre, amb cinc victòries i tres empats, la setmana passada el València va tornar a caure derrotat a casa a mans del Nàstic. Els tarragonins van aconseguir trencar una notable ratxa valencianista, que havia tret al filial de la zona de descens i l'havia acomodat en el centre de la classificació.

   

  Tot això malgrat que el Mestalla ha acumulat en les darreres setmanes un número notable de baixes. Molts dels puntals de l'equip han marxat a d'altres equips. Però enlloc de minvar el potencial del grup, això ha obligat als que hi són a donar una passa al front i esforçar-se el doble del que ho havien fet fins ara.

   

  D'altra banda, la del Centenari és una visita habitualment benvinguda pel València B. Dels quatre partits que han enfrontat al Badalona i al Mestalla a l'Avinguda de Navarra, un ha acabat en empat, dos amb victòria visitant i només un amb triomf badaloní. El darrer precedent, el de la campanya passada, és negatiu pels interessos dels de Càmara: el filial valencianista va superar al Badalona de Manolo Márquez per 2-3.