Contundent desfeta de la Penya i tercer partit a l’Olímpic (103-76)

0
    35

El Joventut va patir la mateixa derrota que el Lenovo Tenerife va viure en primera persona dijous a l’Olímpic. En aquest cas, però, al Santiago Martín. Un marcador final de 103-76 que obligarà a disputar el tercer partit de l’eliminatòria de quarts de final aquest dimarts a Badalona (21H).

El duel a Tenerife va començar amb la mateixa intensitat que ho feia el Joventut poc més de 48 hores abans a l’Olímpic (8-0). Amb un Kyle Wiltjer molt endollat, el Tenerife va liderar amb contundència el marcador durant el primer quart (26-11). Només Tomic, amb 7 punts, va aconseguir que la diferència fos encara pitjor.

El malson de la Penya a la pista del Tenerife es va mantenir. Amb un esglaó menys que ho van fer els homes de Txus Vidorreta, però una situació igualment complicada (39-26). Al descans, la Penya estava completament superada per un Tenerife que amb un 9 de 12 en triples va dominar en tot moment el partit a la primera part (54-34).

Amb les diferències sempre superiors als 20 punts (77-55), es va tornar a viure un duel idèntic al de l’Olímpic. Domini i encert local, en aquest cas el del Tenerife, i absoluta dificultat visitant, la del Joventut.

Amb el 103-76 final, la sèrie va quedar empatada a 1, i aquest dimarts al Palau Olímpic de Badalona, la Penya intentarà classificar-se per a les semifinals de l’ACB 14 anys després (21h).